We curate and co-create events designed for knowledge sharing, collaboration and creative interaction.

October

Pir x Uteguiden Kajakkurs

Tuesday, October 03 16 - 20 Uteguiden, Notnesgata 3, 6006 Ålesund

Pir og Uteguiden samarbeider om et aktivitetstilbud for Pir medlemmer. Har du lyst til å ferdes trygt i en havkajakk og få enkel innføring i det å padle? Uteguiden arrangerer kurs for Pir medlemmer i Ålesund på 4 timer som kvalifiserer til "Våtkort" slik at du kan padle trygt når som helst.

Påmelding

After (Co)Work

Friday, October 06 16 - 00 Dampsentralen

End your workday, eat, drink and chill with our community, friends and other after workers.

Book a table

PULS 2/5: Kulturfrivilligheit

Tuesday, October 10 12 - 16 Pir Cowork - 6.etasje

Tema: "Kva er føresetnadene for å lykkast med kulturfrivilligheit over tid?" Ålesund kommune skal gjennomføre ein serie med nettverksamlingar for, av og med kulturlivet i kommunen vår. Vi vil ta for oss fem ulike tema på fem ulike samlingar der vi hentar både lokale og eksterne perspektiv, i tillegg til å køyre innspelsrundar rundt tematikkene vi løfter fram.

Mer info og påmelding

FUND

Monday, October 16 18 - 20 Pir Cowork

Fund er et nettverk som legger til rette for at investorer møtes. Målet er å løfte frem neste generasjon næringsliv. - Skaper et bredt investormiljø - Synliggjør investeringsmuligheter i oppstarts- og vekstbedrifter - Investorsamlinger for deling av nettverk og kompetanse

Les mer og påmelding

Salgskonferanse

Tuesday, October 17 09 - 14 Pir Cowork

Salg er kjernen til de fleste virksomheter, og vi mener tiden er inne for en dag med fokus på salg og salgskvalitet. Noen tenker kanskje at evnen til å lykkes med salg tilhører noen utvalgte få med «kremmerånd». Vi vet at salg er et fag, og det kan læres. Sammen med NHO, Sparebanken Møre og Sunnmørsposten ønsker vi at du skal delta på en dag fylt med inspirasjon og lærdom. På scenen vil du blant annet få høre Vidar Åsebø i FølgOpp!, Øyvind Tørlen i Jets og Sarah Isabella Aarøe i Parkly med flere.

Gå til påmelding

Product Management mini-conference

Tuesday, October 24 11 - 16 Pir Cowork

Join us for our Product Management mini-conference and discover the path to becoming a product-driven organization. Learn about Gartner's product frameworks, key factors for successful Product Management, and how to build a culture that promotes product focus and collaboration. Explore inspiring case studies and practical examples to implement changes in your organization. Register now to take the first step towards becoming a product-driven organization ready for success

Sign up
November

After (Co)Work

Friday, November 03 16 - 00 Dampsentralen

End your workday, eat, drink and chill with our community, friends and other after workers.

Book a table

PULS 3/5: Kunst og kunstnarar si rolle i samfunnet

Thursday, November 16 12 - 16 Pir Cowork - 6.etasje

Tema: "Korleis bruke kunst og kultur som verktøy/metodikk for eit betre by- og tenestetilbod?" Ålesund kommune skal gjennomføre ein serie med nettverksamlingar for, av og med kulturlivet i kommunen vår. Vi vil ta for oss fem ulike tema på fem ulike samlingar der vi hentar både lokale og eksterne perspektiv, i tillegg til å køyre innspelsrundar rundt tematikkene vi løfter fram.

Mer info og påmelding
December

After (Co)Work

Friday, December 01 16 - 00 Dampsentralen

End your workday, eat, drink and chill with our community, friends and other after workers.

Book a table

PULS 4/5: Kunst - og kulturformidling

Thursday, December 07 12 - 16 Pir Cowork - 6.etasje

Tema: "Korleis kan vi gje innbyggarane felles opplevingar og moglegheit til å delta i kunst - og kulturlivet? Ålesund kommune skal gjennomføre ein serie med nettverksamlingar for, av og med kulturlivet i kommunen vår. Vi vil ta for oss fem ulike tema på fem ulike samlingar der vi hentar både lokale og eksterne perspektiv, i tillegg til å køyre innspelsrundar rundt tematikkene vi løfter fram.

Mer info og påmelding
January

PULS 5/5: Publikumsutvikling

Thursday, January 25 12 - 16

Tema: "Har vi nok innsikt til å kunne nå fleire? Kan vi lære av kvarandre og få til et felles løft?" Ålesund kommune skal gjennomføre ein serie med nettverksamlingar for, av og med kulturlivet i kommunen vår. Vi vil ta for oss fem ulike tema på fem ulike samlingar der vi hentar både lokale og eksterne perspektiv, i tillegg til å køyre innspelsrundar rundt tematikkene vi løfter fram.

Mer info og påmelding